Az almával játszó droid.

2014. november 27. 22:04 - Monday22

Tomb Raider

Gondoltam filléresítése alkalmából írok egy kis kedvcsinálót a fiatalabb generáció számára, azoknak, akik esetleg nem futottak még bele a sorozat indító részeibe.

tomb_raider_1_box.jpg

Tomb Raider. Lara Croft. Két név, amik 1996-ban robbant be a köztudatba, és amiket generációk tanultak meg egyik napról a másikra. A maga idejében ez volt az első 3D-s külső nézetes akció-kalandjáték. Már maga az alap koncepció sikerre volt ítélve, de több milliós eladásokat leginkább annak köszönhették, hogy az eredetileg férfinek tervezett főhőst lecserélték egy nőre, aki egy csapásra lett szex szimbólum feszülős trikójában és rövidnadrágjában. Miután PC-n ekkorát tarolt, megjelent Playstation-ön, majd később Nokia N’Gage-n, és nem olyan régen most iOS rendszeren is.

tomb6.jpg

Sztoriját tekintve szög egyszerű, mégis kalandra csábító: a régész és kincsvadász Larát megbízzák, hogy kerítse elő a Scion néven ismert ereklyét, mely után kutatva beutazzuk szinte az egész világot: előfordulunk majd egyiptomi sírokban, azték templomokban, dzsungelekben és havas hegycsúcsok között is, miközben vérszomjas vadállatokkal (helyenként emberek ellen) küzdünk csípőnkre csatolt revolvereinkkel, ötletes fejtörőket oldunk meg és ugrálunk szikla peremről háztetőre.

1169293747.jpg

A grafika nem mai (és még finom voltam), de ez ne tántorítson el senkit se, nagy szó volt ez akkoriban, habár tény és való hogy kicsit modernizálhattak volna az újrakiadás alkalmából, az irányítást is szokni kell kicsit, de mindenképpen nagy élmény végigtolni a játékot, azoknak akik pedig anno ezen nőttek fel mindenképpen ajánlom a nosztalgiázást, 1 euróért simán megéri!

U.i.: Akinek sikerült beforgatnia a kamerát iPaden Lara dekoltázsába, és ezt bizonyítani is tudja, az vendégem egy túró rudira!

itunes.pngLetöltéshez KATT

 

-Monday-

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kanapehuszar.blog.hu/api/trackback/id/tr406938931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az almával játszó droid.
süti beállítások módosítása