Az almával játszó droid.

2015. január 10. 14:10 - Monday22

Dark Avenger

Olyan időket élünk, amikor a játék már nem kifejezetten a PC–k és százezres konzolok sajátja, most már a mobileszközök is számottevőek lettek a piacon. Most, hogy a Diablo 3 meghódította a konzolok világát, nekünk, kanapé huszároknak is igényünk van a minőségi démonszeletelő játékokra.

fejlec.jpg

Ennek egyik képviselője a Dark Avenger: a Gamevil gondozásában kiadott, ingyenes (na jó, freemium) hack’n’slash. Ha játszottatok már valaha bármelyik Diablo résszel vagy klónnal túl nagy meglepetést nem fog okozni a játék, ugyanarról szól: menj végig a pályán és mindent, ami él és mozog, szörnyeket, csontvázakat, anyóst darabolj fel, amit pedig eldobálnak, pénzt, cuccokat, szedj össze és örülj neki.

Grafika és irányítás. Nem mai játék, de a 2013 májusában Androidra és iOS-re megjelent játék még így is nagyon rendben van grafikailag. Csili-vili, színes szagos, egész szépek a varázslatok effektjei, de azért nem egy Vainglory. Irányítás rém egyszerű: ha bal oldalon tapicskoljuk a képernyőt, akkor haladunk, ha jobb oldalon, varázsolunk, illetve ütünk/lövünk.

gameplay_02_jpeg.jpg

Amikor a játék megjelent, akkor még csak a Templar (Harcos) kaszt volt elérhető, mostanra viszont kaptunk újabb 3-at, egy íjász kislányt (Archer), egy szimpatikus kinézetű úriembert, aki barbár névre hallgat (Berserker) és egy varázsló hölgyet (Sorceress), így most már mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Minden kasztnak 4 alap varázslata van, melyeket 2-3 szintenként szabadít fel a játék, ehhez jönnek hozzá a passzív skillek, melyek goldért vagy kristályért fejleszthetőek.

Igen, kristályért, mivel a pap sem ingyen prédikál, ugye. A játék ingame shopjában vehetünk mindent mi szemnek s szájnak ingere, ezzel jelentősen meggyorsítva fejlődésünket (és karcsúsítva bankkártyánkat). Viszont nem pay to win a játék, kitartásunk és elszántságunk elnyeri méltó jutalmát: a jobb cuccokhoz szükséges gold mennyiséget akár ki is farmolhatjuk, ehhez nagy segítség az Infinity Tower játékmód.

gameplay_03_jpeg.jpg

Jut eszembe, játékmódok. Beza, nem csak sima seprűnyél egyszerűségű egyszemélyes pályákon kell ásítozva végig rohannunk. Van egyszer az Infinity Tower, ami lényegében végtelen hosszúságú, hullámokban jönnek a mobok, eljutunk amíg eljutunk (jelenlegi rekorder 115. hullámnál jár), viszont a lootunk megmarad. Aztán van még Pvp is, ahol 3 fős csapatokba tömörülve gyepálhatjuk egymást, és van bizonyos időközönként Boss Raid is, jobbnál jobb cuccokért.

A játéknak mostanra egész szép játékos bázisa lett, már több mint 12 millióan töltötték le világszerte. Mivel fizetni nem kell érte, így bátran tegyetek vele egy próbát!

Letölteni itt és itt lehet.

Monday

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kanapehuszar.blog.hu/api/trackback/id/tr817058813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az almával játszó droid.
süti beállítások módosítása